398. - fajnie dwojakie
A dorsz na pewno był boski. Mój śp. szwagier często wypływał na dorsze, to co przywoził, to dopiero były rybska, a nie te płateczki do kupienia w sklepach...
398. - fajnie dwojakie
A dorsz na pewno był boski. Mój śp. szwagier często wypływał na dorsze, to co przywoził, to dopiero były rybska, a nie te płateczki do kupienia w sklepach...
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
to chyba jakaś funkcja w htc się uruchomiła
szyper krzywo pływał
oooo to to właśnie
zawsze można odgarnąć na bok
---------- Post dodany o 07:50 ---------- Poprzedni post był o 07:41 ----------
ogólnie to bardzo ciepłe ciuchy na czatowanie zimą. mogę je polecić zainteresowanym. nie drogie a bardzo dobre. cały kpl 400pln, gdzie firmowe dobre ciuchy zaczynają się od 600 za kurtkę. latem ubieram się normalnie w stonowanych kolorach. patrz zdjęcie alnico
na dorsze mam morski kombinezon, ale że nie było wiatru, który rozrzucałby fale po pokładzie nie brałem go
tak, rzucam wielki cień
już się do tego przyzwyczaiły, muszę się bardziej postarać. zastanawiam się nad czymś nowym - czymś w stylu bufetowej pidżamki z Chełmna
. tym je zaskoczę w tym roku
---------- Post dodany o 07:59 ---------- Poprzedni post był o 07:50 ----------
od lat jest tendencja spadkowa. każdy kto jeździł na dorsze 5- 10 lat temu wspomina sztuki 8,9, 12 kg wyciągnięte na wędkę - bez żartów. to nie były odosobnione przypadki. jak ktoś wyciągnął 5 kg to było bez szału. dziś na wędkę jak się trafi 4 kg to wszyscy biją brawo i zazdroszczą.
z drugiej strony te wielkie potwory już nie były tak dobre w smaku. Z mojej praktyki, właśnie do 4-5 kg jest optymalnie. podobnie jest z karpiem czy szczupakiem - jak za duży to mięso już nie jest tak smaczne
eeee, świntuch. podoba mi się twój tok myślenia
mógłby się Arek nauczyć dobrego tonu od Ciebie![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Mbsz - wrzutka "krukowata" - znakomita.
Gratulacje i pozdrowienia.
E tam jakieś piżamki, ubrałbyś się elegancko, mam strój w którym pięknie się zaprezentujesz i będziesz seksi na dodatek
http://www.aliexpress.com/item-img/S...204762699.html
---------- Post dodany o 10:19 ---------- Poprzedni post był o 10:14 ----------
Ptaki same na Ciebie polecą![]()
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Ma minę jakby wielkiego ptaka zobaczył
zgadłem ???