Świetne żurawie i czapela też super. Pozdro
Świetne żurawie i czapela też super. Pozdro
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Wniosek: nie ma co się nastawiać, że dany model przyjdzieteraz szedłem na żurawie i były w końcu żurawie, wcześniej szedłem na żurawie i był tylko zając (jeszcze tu go nie ma), innym razem gdy szedłem na żurawie był koziołek![]()
![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
z jakimś nastawieniem trzeba iść bo miejsce jest wcześniej zinwigilowane. tylko raz żurawie wylądowały za górką, innym razem spłoszyły się zanim wstało słońce, itd, itp... przyczyn porażki może być wiele i nie muszą one zależeć od ciebie.
kris70 pisał, że leżeli z Muminkiem w wodzie, czekali na promień światła, a żurawie chwilę wcześniej sobie odleciały i mogli tylko pogwizdać na trawiecały plan w bagno
ale to są uroki tej fotografii
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
ten ptaszor wygląda jakby się uczył chodzić po wodzie !!!
choć nie ukrywam że wolę te osobniki z przodu i z du** stronyto i tak są kapitalne
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Żurawie ładnie się prezentują, interesujący ten kadr z długim czasem, trzeba będzie podobnie poeksperymentować.
Czaple jak zwykle piękne, najbardziej podoba mi się 303. to ułożenie skrzydeł.
Gratki, pozdrawiam.
PS.
Zapomniałem napisać o deszczu, mgły i deszcz to najpiękniejsze chwile do obserwacji ptaków.
Ostatnio edytowane przez Muminek ; 13.08.14 o 07:48 Powód: Skleroza