600 w deszczu (?) piękna![]()
![]()
![]()
600 w deszczu (?) piękna![]()
![]()
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Piękne kadry, środkowy w deszczu świetny, brawo!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
dzięki ludziska
w deszczu, w deszczu - od 3 tygodni nic innego nie ma jak deszcz. warunki do focenia powyżej 1/1500 sek fatalne. do tych statycznych zdjęć wystarczy i 1/200. ale to nie jest to co tygryski lubią najbardziej
600 podoba się pewnie najlepiej bo i perspektywa jest inna. bawiłem się trochę i na statywie i z groudpodem.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
pięknie miszczu, ech te twoje kukiełki...jak żywe
Abir, ptaszor junior świetny.![]()
PS.
Mam nadzieję, że prawdziwy.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Trzy dobre kadry. Jakościowo bez zarzutu, jedynie balans bieli bym zmienił. U mnie fotki wpadają w fiolet.
e tam, jak przyleci to każdy pstrykniecoś trzeba robić. całe lato puszka na wieszaku, więc czas przestrzelać lufę. choć jesienią to już wiele nie porobię. Liście spadają w zawrotnym tempie, sceneria zrobi się pogrzebowa
dzięki lucas. u mnie wygląda OK. choć możesz mieć rację. balansu nie ruszałem, a warunki słabe, wysokie ISO - więc może być że trąci fioletem