Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: smartfon z dobrą baterią

urzyszkodnik
    Gość
    A ja ze swojej strony, jesli bateria to na pewno iphon odpada. Mam 5 i pomimo ze jej nie oddam i nie zamienię na nic - to bateria słabiutka.
    Mam tez w domu starszy 4 i 4s. Lepiej z baterią ale tez super nie jest. Z netu i fona korzystam non stop.

Za to reszta udogodnień przemawia za Apple mz. Szczegolnie jesli nie mamy windy a jabłuszko na kompie.

| OlyJedi Awatar BootMR
    Mieszka w
    Siła reputacji
    41
    Moja galeria

| OlyJedi Awatar Mcarto
    Mieszka w
    Irlandia
    Siła reputacji
    79
    Moja galeria
    Ten mój nowy HTC desire 510 ma nawet niezłą baterie, na pewno lepszą od poprzedniej Motoroli.
    Jakość rozmów jest naprawdę dobra, internet szybko łapie. Ekran jest słabszy jak przystało na budżetowy telefon ale daje rade - tylko się mocno "palcuje".
    Dość intensywnie teraz z niego korzystam, bateria się chyba jeszcze nie uformowała a po całym dniu pokazuje 66-73% naładowania.
    Zapraszam do mojego wątku
    P&P - Pentax i Panas (GX7)

| OlyJedi Awatar Mcarto
    Mieszka w
    Irlandia
    Siła reputacji
    79
    Moja galeria
    Po całej nocy pokazał mi 100% naładowania a nie miał ustawionej żadnej funkcji oszczędzania energii ☺. Minusem jest za to ładowarka, wolno się ładuje.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mcarto Zobacz posta
    Po całej nocy pokazał mi 100% naładowania a nie miał ustawionej żadnej funkcji oszczędzania energii ☺. Minusem jest za to ładowarka, wolno się ładuje.
    Taka sytuacja akurat występuje w wielu modelach. 100% trzyma nieproporcjonalnie długo w porównaniu z np 99%
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi Awatar Mcarto
    Mieszka w
    Irlandia
    Siła reputacji
    79
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez grizz Zobacz posta
    Taka sytuacja akurat występuje w wielu modelach. 100% trzyma nieproporcjonalnie długo w porównaniu z np 99%
    Tego nie wiedziałem motorola przez noc potrafiła spać o 10-15%. Jestem z tego telefonu ogólnie zadowolony, jak na budżetowa słuchawkę jest całkiem dobry ale ja też nic specjalnego nie robie nie gram nie instaluje jakiś grafik, internet, GPS, komunikator, telefon i tyle...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar zigger
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    96
    Moja galeria
    Wracając jeszcze do Lumii, nad którą autorka wątku nadal rozmyśla , to muszę dodać, że przy włączonej funkcji oszczędzania energii naprawdę poczciwie trzyma, a do tego ładowanie jest stosunkowo szybkie
    Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar gulasz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    365
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez zigger Zobacz posta
    Wracając jeszcze do Lumii, nad którą autorka wątku nadal rozmyśla , to muszę dodać, że przy włączonej funkcji oszczędzania energii naprawdę poczciwie trzyma, a do tego ładowanie jest stosunkowo szybkie
    a dziękuję za informację a o którym modelu mówisz? (wybacz jak było napisane wcześniej ale nie do końca pamiętam )
    Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
    Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..

gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar zigger
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    96
    Moja galeria
    Nie, wcześniej chyba nie było modelu - a korzystam z budżetowego fona Lumia 635 i naprawdę jestem zadowolony, gdyż nie potrzebuję zbyt wielu funkcji, które smartfon może dostarczyć Do tego też wielkość mi odpowiada (4,5 cala), a większe to już zakrawają na mini patelnie lub łopatki do śniegu
    Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria
    Ostatnio żonie kupiłem Lumię 535. Parametry przyzwoite, fakt ekran 5 cali i telefon już większy jest, ale małżonka zadowolona.
    The question is, who cares?