nie ma jeszcze... ale zaktualizowało mi tamrona 14-150![]()
nie ma jeszcze... ale zaktualizowało mi tamrona 14-150![]()
takie coś dziś znalazłem
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Migawka, przysłona, auto iso... Weź sobie dowolny aparat, wejdź do menu i spróbuj powiedzieć, do czego jest każdy z tych rzeczy, które tam tkwią![]()
Wzialem ten, ktorego uzywam.
Jestem w stanie stanie powiedziec do czego sluzy 99% z funkcji, ktore tam sa. Oczywisicie, ze wszystkich nie uzywam, ale znakomita wiekszosc byla przez mnie uzyta/ustwiona/zmieniona co najmniej raz, a wiekszosc kilka razy.
Te twoje 10% brzmi troche niepowaznie...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Co za różnica, czy to jest 10, 20 czy 30%? Dyskusja czasami naprawdę bywa trudna, szczególnie gdy celowo użyje się przesady dla uwypuklenia jakiegoś zjawiska. Zaraz znajdzie się ktoś, kto wyliczy procenty, zmierzy prawdopodobieństwo, dokona analizy i zabrzmi przy tym śmiertelnie poważnie.
W aparatach zdecydowana większość rzeczy jest dla mnie nieprzydatna. Jeśli ich użyłem, to głównie po to, żeby je zaraz potem raz na zawsze wyłączyć. I naprawdę nie wiem, co oznaczają dziwne pozycje w menu, typu "SPRZĘŻ. AN I OBSZ. OSTR". Jeśli ktoś wie, to gratuluję, ale wcale nie odczuwam zazdrości.
Ostatnio edytowane przez epicure ; 8.02.15 o 01:33
Kiedyś musiało się to stać
Starcie gigantów czyli ile pełnej klatki jest w pełnej klatce, tylko trochę mniejszej.
W roli tytułowej D810 i M5/2
Producent wykonawczy: darmowy! wieloplatformowy! już na Olka gotowy! Raw Therapee 4.2
http://www.dpreview.com/forums/post/55247354
Jeszcze trochę wykładu a'la optyczne.pl
http://www.strollswithmydog.com/olym...0mp-shot-mode/
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 8.02.15 o 01:40
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Ten nowy tryb działa piekielnie dobrze! Brawo Olek.
Myślicie, że dadzą ten tryb do em1?