Robi się ciekawiej...
Robi się ciekawiej...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
No, no...![]()
Ładnie tam w Twoim Helmutowie o zmroku.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Pierwszy.
Liny podtrzymujące są "beczkowate" czy mi się wydaje?
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Na pewno nie są ale może w wyniku sklejania panoramy tak wyszły
Ździebko to ile?
Pokaż
Nie mogłem się zdecydować- Wyciąć cały murek i wtedy cały budynek po prawej (cięcie byłoby w połowie budynku) czy zostawić budynek i ciąć tuż za murkiem.
No tu akurat +5 i przeraźliwie zimny wiatr. Niektóre zdjęcia poruszone wyszły, mimo statywu
W każdym razie jak wracałem do domu, włączyłem podgrzewanie kierownicy, żeby paluszki rozgrzać![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dla mnie drugi.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Jak chciałeś pokazać most na tle panoramy miasta - to pierwszy.
Jak chciałeś pokazać panoramę miasta - to drugi. Tyle że w tym przypadku liny i konstrukcja mostu zbyt duża. Wtedy może zza lin ujęcie nie przecięło liną wieżowca z lewej strony.
Zatem - wg mnie pierwszy kadr![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.