cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jak moja Corolla skończy 18-nastkę też ją tu wystawię.....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ostatnio edytowane przez witwicky ; 11.01.15 o 15:38
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Mi chodziło o opchniecie kilku takich wózków a nie kierownic![]()
To rozwiązanie F było od zawsze, czasem lepiej działało, czasem nie. Specyfika filozofii Włochów.
Jak to uważają Włosi (Ultras) nie zapinam pasów bo zapięcie pasów oznacza, że nie mam zaufania do własnych umiejętności i prawdopodobnie będę miał wypadek....
![]()
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Czarmax mnie tymi Ferkami pobudził. Zabiorę Was chybcikiem, do Galleria di Ferrari Maranello. Wybrałem się tam kiedyś jak na pielgrzymkę. Jest to jedno z kilku miejsc na świecie które jest motoryzacyjną mekką. Wyjechaliśmy tam rodzinnie, był to jeden z kilku punktów wyjazdu urlopowego i nie miałem głowy do reporterskich zachowań. Poniżej kilka poważnie Erotic Units Ever
Nie będę Was zanudzał danymi technicznymi i całą resztą która powoduje, ze te samochody konkurują z moją d-żonąPokażę po prostu kilka.
Auta są oryginalne, nie są replikami i każde przeżyło swoją historię na torze. Wszystkie z nich było wyprodukowane tylko w kilku egzemplarzach i są częścią historii motosportu. Niektóre zabrneły w ślepy zaułek jak np. F 512M...
Rzut okiem (Olkiem) na jedną z kilku sal ekspozycyjnych. Tu samochodziarze zakładają moto-pampersa
Na pierwszym planie F50.
Ferrari D50
Ferrari F 512M - to on pojechał w ślepą uliczkę motosportu Scuderii
Ferrari 250 Testa Rossa z 1950 roku, wygrał kilka razy 24 Le Mans, protoplasta 250 GTO
Czasem bardzo drogie i bardzo rzadkie modele stoją sobie w salonie. Tu, w małym północno włoskim miasteczku w salonie który jest do wynajęcia... Stoi sobie Ferrari... Dino - ciekawskich odsyłam do google ponieważ z tym autem wiąże się bardzo ciekawa historia.
Tutaj Testarossa i (chyba) 208 GTB
![]()
Ostatnio edytowane przez witwicky ; 11.01.15 o 22:46
---
Zdjęcia fajne Ferrari F50 zacna fura