Na popularną melodię...
Czekomy, czekomy bo czekać muszymy,
Bo jak przestanymy, to nie dostanymy...
![]()
Na popularną melodię...
Czekomy, czekomy bo czekać muszymy,
Bo jak przestanymy, to nie dostanymy...
![]()
"Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył." Robert Bresson
a to jeszcze ich nie ma???
byłem przekonany, że bufetowa ma je od dawna - tylko nie chce mi wydać mojej sztuki![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
The question is, who cares?
Ja już straciłem nadzieję, moje 3 egzemplarze moge przekazać na jakiś zbożny cel dobroczynny o ile sie w ogóle nada.
W kolejnym roku zrobię sobie dla siebie i rodziny pod choinkę po egzemplarzu z własnych zdjęć.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ja już mam kalendarz Olympusadołączony był do National Geographic
Zdjęcia Dobasa
![]()
Informacja w sprawie kalendarzy.
Czekałem na sygnał z drukarni. Wydrukowali i wysłali. Od poniedziałku lub od wtorku (dokładnie nie wiem kiedy przybędzie przesyłka) będzie można rozpocząć dystrybucje. Nie ma co tracić nadziei. Górka w drukarni niestety zepchnęła nas w druku. Nie wybierałem innej ze względu na brak znajomości jakości efektu końcowego.