Ok, pierwsza fotografia trafiła już do folderu. Jest w przeglądówce.
Ok, pierwsza fotografia trafiła już do folderu. Jest w przeglądówce.
Przeglądacie archiwa?
Dodałem kolejne 3 od siebie.
---------- Post dodany o 09:43 ---------- Poprzedni post był o 08:34 ----------
Do ekipy selekcjonującej dołączył Sepi.
---------- Post dodany o 09:45 ---------- Poprzedni post był o 09:43 ----------
Mała prowokacja, skierowana nie tylko do autora tego cytatu:
... śpieszmy się wysyłać propozycje do kalendarza. Ten rok tak szybko przemija ;D.
Zgłoszeń jest aż zero. Nie mówcie, że edytujecie materiał na nowo.
Najpóźniej zaraz po weekendzie dorzucę coś od siebie, w sumie mam co.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Wątki i galeria uginają się od zdjęć w temacie kalendarza. Nie powinno być problemu.
Śmiem sądzić, że to wrodzone skromność i nieśmiałość nie pozwalają na zgłaszanie swoich kandydatur![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
A może raczej skłonność do narzekania przy jednoczesnym braku aktywności własnej?
Ponieważ dostałam po głowie od Szefa (cyt.: "Nie marudź")po zlocie żaglowców coś wrzucę, chociaż uważam, że w galerii i w wątkach innych forumowiczów można znaleźć zdjęcia do kalendarzy na najbliższe 5 lat..
Wystarczy chcieć.
Ostatnio edytowane przez Ola_Olga ; 13.08.14 o 11:47
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Ja to sobie tak myślałem:
zrobić w jednym roku kalendarz autorski, powiedzmy Farensbacha
w kolejnym nynego, potem piasboga, Krisa, abira...
i jak Ola napisała mamy na min 6 lat zapewnione cudne kalendarze. Przy takim układzie kupuję w ciemno po 3
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||