Strona 35 z 53 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 528

Wątek: Widokówka z Gruzji

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez koronax Zobacz posta
    Świetna relacja z piekarni. Ciekawe piece. Skoro byłeś w piekarni to chyba jadłeś pewnie ten chleb. Dobry był?
    wielokrotnie
    Jest bardzo dobry, ale trzeba pamiętać że w podróży inaczej odbiera się smaki mi najbardziej smakowały oba rożki które są zazwyczaj bardziej spieczone i bardziej chrupiące niż część środkowa.
    Szukam linka do "Autobana"
    ---
    "Do Zobaczenia"

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria
    Cały czas śledzę wątek, cieszą takie wrzuty, wcale nie przeszkadza ta niby słaba jakość... mam ogromną chęć odwiedzić Gruzję, zobaczymy czy się uda w tym roku. W grę wchodzą niestety tylko miesiące wakacyjne.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    Nie przejmuj się, te ludzie zwłaszcza ten przyklejający do ścianki pieca doskonale wyszli. Z dynamiką
    Swoją drogą to ten chleb jak podpłomyki wygląda. Ciekawe czy też tak smakuje
    Pamiętając, że piec jednak jest piecem i że jest tam dosyć gorąco to trudno się dziwić że moment przyklejenia chleba jest bardzo dynamiczny. Co do podpłomyków to się nie wypowiem ale bardzo możliwe że masz rację.

---------- Post dodany o 15:45 ---------- Poprzedni post był o 15:43 ----------

Cytat Zamieszczone przez yamada Zobacz posta
    Cały czas śledzę wątek, cieszą takie wrzuty, wcale nie przeszkadza ta niby słaba jakość... mam ogromną chęć odwiedzić Gruzję, zobaczymy czy się uda w tym roku. W grę wchodzą niestety tylko miesiące wakacyjne.
    Do odwiedzenia Gruzji szczerze zachęcam a przy okazji - nie jeździsz czasem konno? rodzi się taki pomysł by pojeździć trochę po Kaukazie.
    ---
    "Do Zobaczenia"

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    202
    Moja galeria
    Bardzo ciekawa relacja . Fajnie się z Tobą zwiedza, tym bardziej że na własne oczy pewnie nigdy tego nie zobaczę.
    OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy .
    Kiedy wychodzę w góry wracam do domu ; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
    Szwarc, mydło i powidło
    || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja

| OlyJedi Awatar kolba
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry, Lasowice
    Siła reputacji
    160
    Moja galeria
    Ładna fotorelacja. Seria z dzwonami przepiękna. Bardzo podoba mi się zdjęcie 355.
    E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
    http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez alnico Zobacz posta
    Bardzo ciekawa relacja . Fajnie się z Tobą zwiedza, tym bardziej że na własne oczy pewnie nigdy tego nie zobaczę.
    a ja zachęcam...

Cytat Zamieszczone przez kolba Zobacz posta
    Ładna fotorelacja. Seria z dzwonami przepiękna. Bardzo podoba mi się zdjęcie 355.
    Cieszę się że się podoba
    ---
    "Do Zobaczenia"

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    111
    Moja galeria
    Fajne fotki z Kutaisi Trochę mnie minął wątek, ale będę zaglądać.
    pozdro.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fazi75 Zobacz posta
    Fajne fotki z Kutaisi Trochę mnie minął wątek, ale będę zaglądać.
    pozdro.
    tak dla ścisłości, bo nie napisałem tego wyraźnie: z Kutaisi jest tylko pierwsze zdjęcie z ostatniej wrzutki. Zdjęcia z pieczenia chleba były robione w Kachetii gdzieś między Telawi a Sighnagi, niestety nie pamiętam nazwy tej miejscowości.
    ---
    "Do Zobaczenia"

Awatar kon
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Swietnie sie oglada.
    Jezeli chodzi o pieczenie to ja pamieta Piadine z Wloch.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jan_S Zobacz posta
    Do odwiedzenia Gruzji szczerze zachęcam a przy okazji - nie jeździsz czasem konno? rodzi się taki pomysł by pojeździć trochę po Kaukazie.
    Cóż, dwa razy w moim żywocie zdarzyło mi się w siodle siedzieć, ostatnio daaaawno temu. Ale problemu nie widzę, jeśli będzie to dostępne w moim budżecie to nie powiem, że nie możliwe. I Rejs Olympusclubu też był dla mnie pierwszy w życiu i jakoś się udało

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów