Ostatnio edytowane przez apz ; 21.12.14 o 16:41
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Jest pokaz slajdów to oglądam, są numery, które mi się podobały - zapisuje.. Wchodzę na listę i numery zaznaczam....
Potem okazuje się , że to nie te numery, a ja już zaznaczyłem, czyli wybrałem inne niż chciałem i głos mój jest dla mnie nieważny.. Ale może ja jakiś dziwny jestem.....Nie kumaty .
Fakt później jak pokazano o co chodzi to właściwe numery zauważyłem ale to już było zawodach...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
też wybrałem numery z pokazu slajdów, potem zauważyłem swój błąd (chociaż w przypadku jednego zdjęcia mój głos się pokrył z moim wyborem)... następnym razem się poprawię i spojrzę w galerię z przypisanymi numerami...
Em1-mkII, m12-40, m40-150, MMF2, E-5, 12-60, EX-25,50-200, Raynox
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Odkąd wprowadzono głosowanie w ankietach, ciągle są problemy. Czemu? Bo coś jest złe? Nie, głosujecie jak Wam się wydaje że być powinno
Zamiast zapytać, upewnić się że macie rację. Helmuth, tak lubisz przykłady: czy jak odbierałeś pensję, to ważna była dla Ciebie lp. na liście czy kwota przy
Twoim nazwisku?
Ankieta i tylko ankieta daje możliwość oddania więcej niż jednego głosu. Problemy zawsze mamy działając instynktownie, nie lepiej zapytać prowadzącego?
nie jest to żadną ujmą, przeciwnie to dowód rzetelności.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 21.12.14 o 22:14
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Oczywiście, już wyjaśniam .... "Ileś" osób zgłasza że narzędzie źle działa, a Wy twierdzicie że winę ponosi użytkownik. Bo nie myśli, nie pyta, nie próbuje pokombinować jak obejść bubel.