Strona 27 z 34 PierwszyPierwszy ... 172526272829 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 333

Wątek: Dyskusje o metodzie i głosowaniu...

| OlyJedi Awatar wuzet
    Mieszka w
    Rzeszów / Maidstone
    Siła reputacji
    78
    Moja galeria
    Problem jest taki że coraz więcej forumowiczów nie będzie chciała głosować. Podczas mojej kadencji w jury, głosować musiałem, więc żeby nie korzystać z bubla(galerii mylącej numery) wchodziłem do wątku zgłoszeniowego i tam sobie przeglądałem zdjęcia i ustawiałem swój ranking. Teraz po prostu już nie głosuje, bo mi się nie chce tracić czasu na dodatkowe ustalanie faktycznych numerów zdjęć. Śmiem twierdzić że takich jak ja jest więcej.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez wuzet Zobacz posta
    Teraz po prostu już nie głosuje, bo mi się nie chce tracić czasu na dodatkowe ustalanie faktycznych numerów zdjęć. Śmiem twierdzić że takich jak ja jest więcej.
    I masz calkowita racje.Tylko jest jeden problem.Ci co decyduja nie skasuja pokazu tylko napisza 25 punktow instrukcji obslugi,bo nie zrezygnuja z pokazu.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    fajnie jak się chwilę pomyśli a pytanie nie boli.
    Fajnie. Czasem człowiek myśli ale działa automatycznie. Czasem myśli innym tokiem i to wystarczy aby czegoś nie załapać. Albo jak ma kogoś pytać, lub szukać w czeluściach forum - odpuszcza.
    Kurde, no trochę empatii. To nie jest forum tylko starych wyjadaczy.
    Jeśli jest problem, może faktycznie najprościej będzie wyłączyć tę prezentację w pip.

---------- Post dodany o 14:41 ---------- Poprzedni post był o 14:39 ----------

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Ci co decyduja nie skasuja pokazu tylko napisza 25 punktow instrukcji obslugi,bo nie zrezygnuja z pokazu.
    Nie napiszą 25 punktów instrukcji bo taka już była.
    Co do rezygnacji z pokazu:
    a) nie da się
    b) "u mnie działa"

| OlyJedi Awatar wuzet
    Mieszka w
    Rzeszów / Maidstone
    Siła reputacji
    78
    Moja galeria
    Saboor, to daj mi wskazówkę na szybki powrót do zdjęcia "kwiecień 13", będąc obecnie na zdjęciu z liczbą porządkową 29.

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    Saboor, to daj mi wskazówkę na szybki powrót do zdjęcia "kwiecień 13", będąc obecnie na zdjęciu z liczbą porządkową 29.
    Pomijając kwiecień, klikasz w pierwsze wyświetlane zdjęcie, przerywasz pokaz, na ekranie masz zdjęcie w które kliknałeś w pełnej rozdzielczości.

Nad nim jest link z dostępem:
    Home » Konkursy » Fotografia Miesiąca » Fotografia Listopada 2014 I
    Klikasz w ostatnią część ścieżki to jest link który podaję pod galerią dostęp do miniaturek. Klikasz w miniaturke wskakuje powiekszenie cofasz się wstecz do miniaturek wstecz z przeglądarki, nic nie ginie.
    Nigdy nie zapytałeś. A szkoda.

Ostatnio edytowane przez apz ; 21.12.14 o 16:16
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    Wyjaśnij mi jedno: po grzybka Ci liczba porządkowa?
    Masz nazwę zdjęcia: "kwiecień 13" w ankiecie i w galerii po co Ci lp?
    Ok.
    skoro to taki problem zrobimy doświadczenie:
    zamiast flaszki będzie link do miniaturek taki: tu są zdjęcia
    Pasuje?

---------- Post dodany o 15:17 ---------- Poprzedni post był o 15:15 ----------

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Kurde, no trochę empatii.
    Nie brakuje mi, a umiar wskazany jest we wszystkim.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Fajnie. Czasem człowiek ...
    Co do rezygnacji z pokazu:
    a) nie da się

Da się wyłaczyć, nie linkowac flaszki do posta, w kolejnym miesiącu na otwartym forum bedzie tylko link do miniatur, ciekawe, czy trzeba będzie pisać instrukcję obsługi przeglądarek?
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar wuzet
    Mieszka w
    Rzeszów / Maidstone
    Siła reputacji
    78
    Moja galeria
    Zdecydowanie wolę taką wersję. Nie ma szans na pomyłki. Łatwo odszukać zdjęcia które chce się obejrzeć jeszcze raz żeby podjąć ocenę. O to mi chodzi, że czasem potrzebuje wrócić do jakiegoś zdjęcia nie zdążyłem jeszcze zapamiętać i skojarzyć obrazków z numerkami, a tą losowość doboru zdjęć w galerii, tego nie ułatwia. Spróbujcie wyjść poza swoje miejsce siedzenia i przyjąć czyjś punkt widzenia.

Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    Zdecydowanie wolę taką wersję. Nie ma szans na pomyłki. Łatwo odszukać zdjęcia które chce się obejrzeć jeszcze raz żeby podjąć ocenę. O to mi chodzi, że czasem potrzebuje wrócić do jakiegoś zdjęcia nie zdążyłem jeszcze zapamiętać i skojarzyć obrazków z numerkami, a tą losowość doboru zdjęć w galerii, tego nie ułatwia. Spróbujcie wyjść poza swoje miejsce siedzenia i przyjąć czyjś punkt widzenia.
    Ale ten dostep był i jest zawsze pod flaszką.

| OlyJedi Awatar wuzet
    Mieszka w
    Rzeszów / Maidstone
    Siła reputacji
    78
    Moja galeria
    Ale oczywiście nic nie musicie, tak jak i forumowicze nie muszą poświęcać extra czasu na obejście kilkoma sztuczkami niedoróbki w galerii.

Uprawnienia umieszczania postów