cześć,
Fajne, mi także Kampinos 'podchodzi bardziej'.
Brawo, fajny klimat uzyskałeś. Kolory mi odpowiadają.
pozdrawiam,
cześć,
Fajne, mi także Kampinos 'podchodzi bardziej'.
Brawo, fajny klimat uzyskałeś. Kolory mi odpowiadają.
pozdrawiam,
Zazdroszcze Ci tych zdjec, sa swietne i w dodatku bardzo klimatyczne.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
tyle zachwytów (i słusznych) a czy zgłosił już ktoś któreś zdjęcie do fotografii miesiąca?
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Spokojnie z tymi wrzutami do FM. Mi najbardziej zależy na tym, jaki odzew z Waszej strony będą miały zdjęcia, a takie sygnały dostaję na bieżąco w moim wątku.
W kwestii doprecyzowania. Ja od kilku lat fotografowałem ptaki. Od połowy zeszłego roku zacząłem przygodę z krajobrazami, zastępując tele szerokim kątem. Nie jestem w stanie zapełnić wątku nie wiadomo jaką ilością zdjęć. Zamierzam wrzucać tu zdjęcia na bieżąco, ale póki co, pogoda mnie nie zachęca.
Kampinoskie zdjęcia bardzo mnie urzekły, lubię takie klimaty. Można wiedzieć w której części Parku znajduje się ta malownicza polana?
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.