|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dodane![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 13.12.14 o 23:07
OM-D E-M5 (Black) + parę stałek
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Saboorze, na Twe wezwanie...
...i pod Twą obronę, bowiem DiTL tylko ostał się wolny od zakusów podnoszenia poziomu. Dzięki Ci składamy, Saboorze, żeś pozostawił tu zakątek radości fotografowania amatorskiego, bowiem profesjonalizm niszczy radość i rodzi księgowość....
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Dałem. Oj musiało być ostro. Albo Aleksandra nabroiła albo jakaś orgietka na trawniku miała miejsce![]()
Też wpadłem![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||