Bodzip bardzo fajne miejscówki z Beskidu Niskiego pokazujesz.
Ode mnie parę zdjęć.
Pogórze Rożnowskie
Widok z Gorca Kamienickiego
Okolica Turbacza, Długa Hala
Bodzip bardzo fajne miejscówki z Beskidu Niskiego pokazujesz.
Ode mnie parę zdjęć.
Pogórze Rożnowskie
Widok z Gorca Kamienickiego
Okolica Turbacza, Długa Hala
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Przed chwilą wróciłem z Limanowej, wybaczcie, ale nawet nie wyciągnąłem aparatu z torby żeby coś pstryknąć. Zimno jak cholera, śniegiem juz popruszyło, więc skupiłem się na "wieczornych rozmowach ze śfagrem" w ciepełku jego domu pod lasem. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszłoWygrzebałem z jego biblioteczki takie cudeńko :
I zaraziłem się pomysłem sfotografowania kilku miejsc jak wyglądają dzisiaj i wstawić porównanie. Trochę czasu to pewnie zajmie, ale myslę że warto poczekać![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Aleś załapał bakcyla![]()
Fajne malowanki w tle, na ścianie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dziękuję za czynny udział w wątku, piękne miejsca pokazujecie. Piszmy kilka słów na temat tych pięknych miejsc, dla nas są oczywiste, wiemy jak tam jest, ale dla większości z forumowiczów odwiedzających ten wątek, to tylko zdjecia. A miejsca te są warte kilku słów a i zdjęcia jakby nabierały wtedy życia
ps. wystarczy nawet "wklejka" z netu
Kon, przepraszam za wcinkę
za Wilkipedią:
Plac ten jest częścią pierwotnego rynku miasta Kazimierz, utworzonego w 1335 r. podczas lokacji miasta. Kiedyś dorównywał wielkością krakowskiemu rynkowi i pełnił podobne do niego funkcje – tutaj odbywał się handel, a także znajdował się ratusz, gdzie najwyższe władze administracyjne i sądownicze miasta Kazimierz miały swoją siedzibę.
Tutaj również ulokowane były inne budynki użyteczności publicznej: kramy, waga czy postrzygalnia. Dzisiejsza nazwa Plac Wolnica wywodzi się od łacińskiego Forum liberum (prawo wolnego handlu mięsem poza kramami) i istnieje w takiej formie od końca XVIII wieku, gdy Kazimierzowi nadano przywilej wolnego handlu.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 4.12.14 o 18:02
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||