cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Trasa Limanowa-Nowy Sącz, albo na odwrótCzasami pięknie z Wysokiego widać Tary.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Nim rozpedzeni dojedziemy do Zakopanego,proponuje zwolnic i w Pcimiu skrecic,przejachac Rabe i udac sie samochodem pod schronisko na Kudlaczu.
Skad mozna spacerkirm ok.1.5 godz:
Widok na Babia Gore.
Pieknym szlakiem wsrod iglastych drzew dotrzec do Obserwatorium Astronomicznego na Lubomirze /d.Lysina/
Sa tam organizowane cykliczne pokazy dla turystow i mnie raz udalo sie obserwowac wybuchy na sloncu.
Polecam.
Ta o zachodzie bardziej mi się podoba, ciekawe kolory!.i o zachodzie słońca.
Moja Galeria zdjęć z Maroko, *** Relacja z wyjazdu na Słowację *** Przebyte Trasy Rowerowe *** Relacja z wyjazdu "Rowerem przez Himalaje"
Z Limanowej szedlem na przel.Just.
Ha, w tym miejscu co oni ten teges to stał mój statyw![]()