to się musiało prędzej czy później zdarzyć. Pokaż mi swój aparat a powiem Ci kim jesteś - bloger, celebryta, hipster itp.
to się musiało prędzej czy później zdarzyć. Pokaż mi swój aparat a powiem Ci kim jesteś - bloger, celebryta, hipster itp.
Nooo, to już jestem świadoma, że moja E-5 z 50-200 idealnie pasuję mi do trepówTrendy jestem
![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
W końcu jest to aparat na taki target - modowy - to dobra wiadomość dla Olympusa.
A zdjęcia są przyzwoite, oglądalność wysoka, - wejść ma więcej niż nasze forum.
Heheheehe
Poszperalem troche w sieci
30 000 unikalnych odwiedzin miesiecznie, powiadacie ?Dobre
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Zachodze w glowe WTF ?
Ku... kto to wogole jest ta MISS...
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Nas też prawie nikt nie zna poza tymi, którzy nas znają.
---------- Post dodany o 17:04 ---------- Poprzedni post był o 17:01 ----------
No to może opublikuj to co znalazłeś. Takie niedopowiedzenia, że niby coś jest, a nie jest.
---
Podziwiam. Tyle energii włożone w to by doszukać się słabości.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Zaczynam sie zastanawiac, czy objęcie stanowiska moda wiąże sie ze złożeniem zdrowego rozsadku w depozyt na czas trwania funkcji...
Znalezienie danych zajelo mi 10 minut - interpretacja 5. W sumie masz racje - nie moj cyrk, nie moje malpy.o
Dodam tylko, ze brak krytycyzmu w zyciu nie jest zbyt zdrowym podejsciem I trąci naiwnością...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++