Nyny to jedno wejście ode mnie na bloga masz zapewnione jeszcze 29999 i już będziesz misterem.
Nyny to jedno wejście ode mnie na bloga masz zapewnione jeszcze 29999 i już będziesz misterem.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Hihi… a widzicie jak działaIlu z Was weszło na jej bloga…ilu dyskutuje
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A tak na serio - jest target, który takich reklam włąśnie potrzebuje… tylko, ze na całokształt odbioru firmy marnie, to moim zdaniem wygląda.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Nigdy nie błyszczałem zdrowym rozsądkiem, nie poruszam się w statystykach internetowych zbyt swobodnie, ale mam zdecydowanie więcej dystansu do siebie i umiem posługiwać się kpiną bez pogardy
Zachęcam Cię, mistrzu K@czy, do tEgo samego
pozdrawiam,
---------- Post dodany o 18:27 ---------- Poprzedni post był o 18:22 ----------
Target jest, i to całkiem spory, i to taki co ma kasę - bycie modnym kosztuje.
A oddział polski firmy 'musiał' tak postąpić, znaleźć blogera/blogerkę modową i namówić do korzystania z tego aparatu, gdyż takie założenie płyneło z kwatery głównej, ujawnione wraz z funkcją odchylanego ekranu do selfie.
'Profesjonaliści' potrafią robić zdjęcia wszelakim sprzętem, ale Olek nie jest ich mainstreamem - więc firma wypełnia luki na rynku.
Ja uważam, że taka strategia dobra jak każda inna - liczy się sprzedaż, a nie to co XY osób z 'niszowego' forum fotograficznego uważa....
pozdrawiam,
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Bardzo proszę o trzymanie poziomu dyskusji i unikanie kwestii światopoglądowych.
Skasowałem kilka postów.
Jedna z najbardziej obiecujących blogerek...............śmieszno i straszno.....................w obiecywaniu inni są zdecydowanie lepsiejsi a są ich tysiące. Czasami trudno ich nawet "policzyć". Im trza było dać te peny![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Nieraz to wstyd się przyznać, że ma się jakiś światopogląd...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Moj tekst o pendolino nosil cechy światopogladowe czy tak ci palec obsunal?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++