Przyszło mi coś do głowy: czy możemy się nie kłócić chociaż w jednym wątku???? Fajnie by było... Ditl jest sympatycznym konkursem i niech tak zostanie. Niezależnie od treści regulaminu. Pozdrawiam. Nie mam pustych wierszy, o.![]()
Przyszło mi coś do głowy: czy możemy się nie kłócić chociaż w jednym wątku???? Fajnie by było... Ditl jest sympatycznym konkursem i niech tak zostanie. Niezależnie od treści regulaminu. Pozdrawiam. Nie mam pustych wierszy, o.![]()
Ostatnio edytowane przez Ola_Olga ; 30.11.14 o 11:11
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
DITL to miła zabawa, umożliwienie dodawania zdjęć po terminie to dobra wola organizatora, stosowanie się do regulaminu konkursu to według mnie szacunek dla siebie i innych. Czasem warto poskromić własne ego choćby dla świętego spokoju.
Maciek
Nowe hobby?
Jaclas dostał oficjalne podziekowanie i uścisk dłoni Prezesa.
jest info w pierwszym poście co w takiej sytuacji zrobić, wcześniej mało kto wiedział, że mogę na jego
prośbę otworzyć galerię w razie opóźnienia w dodaniu foty.
Olu, Skarbie Świata Całego! Nikt tu się nie kłuci za fajnie jest.
Mądrze napisane
Pozdrawiam
Morderca Pustych Wierszy i Kolumn(takie MPWiK)
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 30.11.14 o 14:27
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 30.11.14 o 14:32
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dodałem się również.