Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 11.11.14 o 21:10
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Niestety nie,udało nam się tylko "zwiedzić" a właściwie obejść wnętrze tego A380. To był najtańszy lot bo w cenie wejścia na ILA
. Wnętrze robi wrażenie, szczególnie ilość foteli na dole i przepych na piętrze. Niestety fotki mam w innym miejscu może wrzucę je na swój profil jutro (tak z czystej ciekawości)
Ja oglądałem - wygląda to ciekawie, może dlatego że nietypowo, choć widziałem tylko po ciemku (start w nocy i lądowanie następnej).
Wnętrze jakoś porażającego wrażenia nie zrobiło, układ i ilość siedzeń podobna jak w innych dużych samolotach, choć miejsca miałem wrażenie jakby więcej (może złudzenie). Górnego pokładu nie widziałem. Ogólnie to bardziej spodobał mi się 787 (najbardziej to, że w ogóle udało mu się w końcu wystartować).
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja