Operator. siedemdziesiąty szósty fajnie pokazany w swoim ogromie. Jackowlew, co to za prace na wysokości bez zabezpieczeńPozdrawiam sympatyków wątku
Operator. siedemdziesiąty szósty fajnie pokazany w swoim ogromie. Jackowlew, co to za prace na wysokości bez zabezpieczeńPozdrawiam sympatyków wątku
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Jacek
www.jackowlew.pl
Dzięki Rysiek!
Szczerze mówiąc wolałbym żeby nie było tych ludzi w kadrze. Niestety bez przerwy wokół tej maszyny kręciła się cała masa oglądaczy. Moim zdaniem organizatorzy wszystkich pokazów (nie tylko w Polsce) powinni oddzielać publiczność barierkami w odpowiedniej odległości dobranej do wielkości eksponowanego sprzętu, tak aby można było komfortowo fotografować.
Ostatnio edytowane przez Operator ; 7.12.13 o 19:26
To nasz pogląd, a organizatorzy i widownia mają własny punkt widzenia. Sporo Twoich zdjęć widziałem bez otoczenia oglądaczy. Udawało się trafiać na takie chwile?
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Zawsze robiąc zdjęcia jakiegoś sprzętu staram się aby nie było na nich przypadkowych osób, czasem kosztuje mnie to wiele cierpliwości i czasu. Najlepiej gdy na fotach jest tylko to co chcę uchwycić. Rzadko jednak jest taki komfort focenia, by móc uniknąć ludzi. Na dużych pokazach trzeba mieć dużo szczęścia żeby ich w danej chwili nie było, w zasadzie jest to nierealne - prawie zawsze ktoś będzie w tle kadru. No chyba że robimy foty na pasie startowym, albo w pomieszczeniach na tle ściany.
Ostatnio edytowane przez Operator ; 7.12.13 o 20:01
Odpieramy ataki konkurencyjnych wątków, SIA kosi kosi łapci (b777):
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO