Piękne zdjęcia i klimaty. czaje się już ze dwa lata żeby tam pojechać i tymi zdjęciami podrasowałeś mi apetyt na taką wyprawę. dałbym + ale system nie pozwala :/
pozdr
Piękne zdjęcia i klimaty. czaje się już ze dwa lata żeby tam pojechać i tymi zdjęciami podrasowałeś mi apetyt na taką wyprawę. dałbym + ale system nie pozwala :/
pozdr
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Panoramy się podobają.
163 i 164 chyba można było w obróbce nieco lepiej to zrobić.
163 góry wydaja się zbyt zaniebieszczone, niebo zbyt jasne.
164 widoczna poświata przy krawędzi wzgórza, (tego po środku) niebo też coś w jasnych partiach nie wyszło.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
kościółki i cerkwie jak to kościółki i cerkwie - urocze, ale ta ludzka gąsienica wśród traw (147, 14to zaiste ciekawy fotograficznie obiekt
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
spacerowanie w tłumie to jedno, ale wykorzystanie tłumu jako element scenografii to drugie... ww zdjęcia może nie kwalifikują się jeszcze do konkursu na fotografie miesiąca ale pokazują że ciekawego fotograficznie motywu można szukać wszędzie.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja