Ostatnio edytowane przez helmuth ; 30.10.14 o 14:43
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Mosty są dwa, te same co na poprzednich zdjęciach.
Pewnie Ci chodzi o ten z tradycyjnymi kratownicami. Właśnie to światło (ten kolor) mi się w nim podobało. Chciałem mieć tylko most oświetlony tym światłem i zupełnie ciemne niebo.
Sodówki dają w realu ładne, ciepłe światło (szczególnie przy niezbyt przejrzystym powietrzu) ale pokazanie tego na zdjęciu jest cholernie trudne.
Jeśli uważasz, że mi się udało, to może faktycznie nieźle to wyszło![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Pierwszym ponudziles.Drugie ujecie to okrasa poprzednich.
Patrz abys nie przesolil.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dziękuję za pochlebną opinię o drugim
Muszę przyznać, że Twoje opinie są najlepszą zachętą do obejrzenia zdjęcia. Wiele osób pragnie zobaczyć co pochwalił lub zganił Mirek, chociaż normalnie nie zwracają uwagi na te zdjęcia.
Przed pojawieniem się Twojego posta, zauważyłem ilość odsłon tych zdjęć- 15 : 19. Dzisiaj sprawdziłem- jest 16 : 35. Chyba jednak oglądający podzielają Twoje zdanie, bo nie pojawił się żaden komentarz krytyczny o tym zdjęciu.
PS
Sprawdzę w galerii jak to jest naprawdę![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|