cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnia wrzutka, no ileż można ciągnąć zwykłe Pieniny. Nieeee, niezwykłe - Pieniny są piękne.
Dobrze że mamy takie Tatry, Pieniny Sudety. Ci znad morze powinni pokazać jak cudny Bałtyk mamy. Ola-Olga tylko coś wrzuca, a szkoda że tak mało.
...
Dobra at'meritum. Poprzednie zdjęcia to lekka przygrywka do mgły. Ludzie których spotykaliśmy mówili: szkoda iść, nic nie widać. Gdy minęliśmy babę z kompotem, serkami i kwaśnym mlekiem to zaczęło się robić gęsto. I ciemno. Naprawdę ciemno.
Ale coś tam widać
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
Mój ryj paskudny tylko po aby pokazać że nic nie widać
32.
33.
34.
35.
Mgłą taka, że nie wiem co to za kobita
36.
I to by było na tyle. Bardzo bardzo serdecznie dziękuję za odwiedziny, miłe słowo, krytykę i trochę śmiechu.
Warto z Wami siedzieć![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ładny zestawik zamglonych Pienin, pozdrów Marysię i do zobaczenia wnet![]()
Myslalem,ze bedzie kolorowo ale i tak zakonczylo sie ladnie.
Mgiełka tez ma swój urok, ale szkoda wyjść na platformę widokową i nic nie widzieć![]()
słyszałem, że mgła w górach bywa niebezpieczna, ale tworzy piękne kadry.
dziękuję Wam za wycieczkę
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
17 mnie zastrzymała na dłużejlubię takie widoki