Głosuję na Mirka54!![]()
01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
Głosuję na Mirka54!![]()
To już było wałkowane, ale po raz enty: numer w galerii flash jest zmienny, zleży choćby od sortowania.
Jeżeli zmienimy sortowanie zdjęć np. od nalwcześniej dodanego to i numery zdjęć się zmienią.
w ankiecie podane są numery-nazwy i to na nie zwracamy uwagę ponieważ to one są tytułami prac:
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Tak ciężko pojąć, że numer, na który głosujemy we flashowej przeglądarce pojawia się dopiero jak najedziemy kursorem na fotkę i wtedy u góry pojawia się czarny pasek z numerem fotki, a we wszystkich innych galeriach jest to tytuł, który autor wprowadza?
Ludkowie kochani, nawet przy numerkach do zagłosowania, mamy teraz miniaturki. Pełny wypas. Moim zdaniem trzeba chcieć się pomylić.
Ew. nie głosujmy w późnych godzinach wieczornych, bo zmysły już przytępione i myślimy tylko o tym by położyć się spać.
The question is, who cares?
Ja również próbowałem. Ale tym, co mam znikał mi koszmarnie duży kawałek kadru. Ale ja się dopiero uczę, więc nie miejcie mi tego za złe, że zrezygnowałem. Chętnie posłucham/przeczytam, jak to można zrobić mając do dyspozycji tylko LR.
tak w ogóle to mój pierwszy post na tym szacownym forum. Zatem nisko się kłaniam szacownemu gronu.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Pięknie dziękuję za wskazanie innego narzędzia. W LR, jak nadmieniłem, wycinało mi kawał kadru, co jak oszacowałem "na oko" było niezgodne z regulaminem. Nic to jednak, ważne że wiem więcej niż przed Poprawką. Może będzie jakaś kasa, to kupię PSE - ten program jest w moim zasięgu finansowym.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
09. 01. 02. Układ sił przy 33 głosujących! czy coś się zmieni?