Ile pracy? Idzie se chłopak w nocy, kładzie się w z góry upatrzonym miejscu i czyha. Dobry sprzęt pomaga. Wielka mi filozofiaMamy więcej takich magików na forum, co to zamiast w nocy żonę przytulać, wolą samotnie na polu lub w krzakach...
A tak w ogóle, ubawiło mnie 343. - jedna czapla straszy drugą czaplę. Opowiada jej straszną historię? Chce ją zdzielić w dziób? Krzyczy że zupa za słona?![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Rafał Czarny twierdzi coś zupełnie innego![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie