Ja już nawet nie będę komentował, pisał achów i ochów- szukam szczęki pod biurkiem. Górnej.
Znakomite foty.
W stopce powinieneś mieć link do postu, w którym piszesz ile pracy i wyrzeczeń wymaga zrobienie takich zdjęć.
Ja już nawet nie będę komentował, pisał achów i ochów- szukam szczęki pod biurkiem. Górnej.
Znakomite foty.
W stopce powinieneś mieć link do postu, w którym piszesz ile pracy i wyrzeczeń wymaga zrobienie takich zdjęć.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
cudne, mało takich fot się ogląda![]()
Ile można!?![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Pierwszy raz czytam, że odwiedzający wątek mają już dość doskonałości. Jakaś nowa świecka tradycja?![]()
No bo ile razy można pisać "super", "ekstra", "ale fajne", "udana seria"? Normalnie kopiuj-wklej by trzeba robić. A nic nie będą ludzie pisać, to się synek załamie, że tak się z fotkami stara, a nikt nie komentuje
A mógłby chociaż raz coś sp...ć, znaczy tak nie do końca dobrze zrobić![]()
The question is, who cares?
Nic innego nie napiszę od poprzedników. No cóż, znowu piękne fotki z ptakami w pozach takich, jakich nigdy na żywo nie widziałem.
Masz racje. Chyba dlatego rzadko komentuje. Nie chciałbym wyjść na takiego co się wiecznie czepia się o jakieś detale.
Ok... więc gdyby się tak przyjrzeć to można by pomarudzić. Abstrahując od ładnego światła, ostrości, dopracowanej obróbki to nie podoba mi się ta trawa na dole (wszystkich) kadrów. Powiedzmy, że te kadry 340-342 i brodzący przy brzegu kwokacz to jakieś uzasadnienie pokazania brzegu, ale bociek i czaple? Wydają się daleko od brzegu. Ta trawka/zieleninka jakoś mi to przeszkadza, nie pasuj w tym miejscu. Warunki warunkami, ale chyba tą czatownie trzeba przesunąć bliżej brzegu. Takie wyzwanie przed Abirem, żeby nie rozpłynął się do końca w ochach i achach.
cieszą mnie każde odwiedziny w wątku i dyskusje, nawet nie na temat
. Cieszą mnie też uwagi dotyczące zdjęć. Każdy odbiera zdjęcie inaczej, więc ocena fotki z innej perspektywy jest pouczająca. wskazuje mi co widzą to goście wątku, a czego sam nie zauważyłem. Co ich drażni, co przeszkadza. Oczywiście zawsze miałbym jakieś wytłumaczenie (że to, że tamto...), ale nie o to chodzi. Trzeba mieć troszkę dystansu do wszystkiego, a szczególnie do siebie
To, że zdjęcia ogólnie się podobają, na pewno ładuje akumulatory. za co jestem bardzo wdzięczny![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie