cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Czołem Bodziu. Melduję, że jestem, zaglądam ale nie zawsze mam chwilę by coś napisać. Jako żem zapalona narciarki to i z ciekawością obejrzałam ewolucja kijków
Cmok![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Fajny ten sprzęt narciarski. Takie kijki jak na 539 to miałem![]()
The question is, who cares?
Tak patrzę na te stare buty - solidne szycie, skóra. Fajne. A obok plastiki tandetnie wyglądające. Kurde, nie lubię plastiku ani w kuchni, ani w fotografii. Czy w narciarstwie - nie wiem bo nie jeżdżę.
Kijkowa ewolucja - śmieszne![]()
na niektórych zdjęciach widać kijki bambusowe. Przypomniały mi się moje początki z wędkarstwem, gdzie uczyłem się na na wędkach bambusowych składanych z 3 części i kołowrotka z ruchomą szpulą. złożyć ten zestaw tak by go później nie poplątać przy rozkładaniu było dla mnie (dzieciaka) nie lada wyzwaniem. Ojciec łowił już na nowocześniejsze wędki. zapytany kiedy dostanę taką wędkę jak on, odparł, że na wszystko przyjdzie czas, ...i przyszedł po 2 sezonach. jak chwyciłem do ręki mój pierwszy teleskop to spałem z nim w łóżku![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Moje pierwsze kijki też były bambusowe. A kółko miały albo z giętego cienkiego bambusa, albo z trzciny. Teraz po latach nie jestem w stanie sobie przypomnieć. Kółko w środku było wyplecione i połączone z kijkiem przy pomocy skórzanych rzemyków. Końcówka kijka miała nabity stalowy czop z zamontowanym ostrzem.
Potem miałem kijki stalowe, aluminiowe (najgorsze) i na koniec z włókien szklanych. Nim weszły węglowe to ja już przestałem jeździć.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Byłam tu...![]()