cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bardzo fajnie, zawsze miło się tu zagląda.
Mam nadzieję ze 520 wyląduję w przeglądówce kalendarza![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No właśnie, też jak przeglądałem swoje zdjęcia z większości z tych fajniejszych po przekadrowaniu kicha wychodzi.
Jeszcze pytanie odnośnie panoram - jak duże części zdjęcia powinny zachodzić na siebie przy ich robieniu - czy mają mocno zachodzić na siebie przy foceniu czy może wystarczy prawie na styk?
---------- Post dodany o 14:32 ---------- Poprzedni post był o 14:31 ----------
a na trawie gołą babę![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Dawaj robale Bodziu, bo cos za duzo tych widoczkow ostatnio (co nie oznacza, ze mi sie nie podobaja)
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Powinno zachodzić, tak ok 30%
Program tworzy tzw. punkty kontrolne - są to wspólne punkty sąsiadujących zdjęć. Dzięki punktom kontrolnym, program może odpowiednio wypoziomować łączone zdjęcia. Im więcej punktów kontrolnych, tym dokładniejsze sklejenie panoramy - nie występują tzw. schodki na linii styku.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Ja właśnie tutka przygotowuję. Miał to Saboor zrobić, ale wiesz - bez kwaśnicy nie da rady![]()