Noooo, Ulcia! Dałaś czadu z ptaszorem. Przednie zdjęcia![]()
Noooo, Ulcia! Dałaś czadu z ptaszorem. Przednie zdjęcia![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Aga, nawet nie wiesz jak Twój komentarz mnie cieszy![]()
![]()
![]()
a emocje towarzyszące mi gdy wdrapałam się na te ponad 2 tysiące i zobaczyłam całą Dolinę przez skały, są nie do opisania i nie do zapomnienia
jak wracam do zdjęć to na nowo odżywają - i to jest najpiękniejsze![]()
cudnie tam było dlatego gorąco polecam wahającym się
Słowa yamady mogą być potwierdzeniem - on schodził kawał gór - i skoro mówi że to jeden z piękniejszych widokowo szlaków Tatr - to coś w tym musi być
kiedyś - może... ale zapewne nie prędko
dzięki za miły odbiór![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Może dodatkowym atutem są tu Twoje entuzjastyczne komentarze i opisy. Radość z nich bije. Podobnie jak w Twoich siatkarskich postachCzytałam dziś o krakowskiej hali - ależ zachwalają klimat. I od razu widzę w tych tłumach wrzeszczącą Ulkę
![]()
pewnie trochę tak
Kraków spragniony był siatkówki, takiej na światowym poziomie..
Dlatego te 15 tys zapełniało się ot tak bez większych trudności,a bilety na te najlepsze kąski typu USA-Włochy wyprzedały się wcześniej.. Byłam krzyczałam i było cudnie
Polska ma najlepszych kibiców na świecie dlatego te MŚ są tak chwalone przez wszystkich na świecie
wracam tymczasem do roboty![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Piękne tatrzańskie widoki. Chyba przemogę w końcu lenistwo i się wybiorę.![]()
Piękne zdjęcia, Ula![]()
Pozdrawiam, Ewa
--- Najlepszy aparat to ten, który akurat mam przy sobie ---
sesja z wróblowatym dobrze poszła, fajne foty![]()
Cieszy mnie, że ujawniają się na forum łaziki górskie, mamy tyle pięknych gór, że jest co pokazywać.
Wybrałaś malowniczy tatrzański szlak i ładne widoki z niego pokazałaś, ostatnia seria bardzo udana, piękna kolorystyka, a sesja z płochaczem halnym powaliła mnie całkowicie, świetny model, kompozycja brawo!
185 - fajne
e-pl3