Niedawno miałem przypadek odwrotny, tzn. usiłowałem wysłać na serwer (na linux.pl) kolejną wersję instalacyjną programu odrybiającego. Po wysłaniu przez ftp plik nie pojawiał się w katalogu. Pewnie jakiś tamtejszy antywirus czegoś się dopatrzył i go wycinał. Zmiana opcji kompresji pliku, kolejności składników itp nie pomagała, ciągle coś tam było rozpoznawane jako sygnatura wirusa. W końcu dorzuciłem do paczki jakiś przypadkowy plik przemianowany na cośtam.dll, żeby wyglądał dla uzytkownika na ważny składnik, no i się antywirus odczepił. Teraz program się nieco rozrósł, wersja instalacyjna przytyła i na razie przechodzi bez modyfikujących dodatków![]()
Photo Retoucher 2.0 do wzięcia.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
ACDSee Pro 6 do wzięcia za free przez 48 godzin. Jednak sam mam problem ze stworzeniem konta więc może komuś innemu się uda i nam podpowie jak. Zostało już oczywiście nie całe 48h.
Ostatnio edytowane przez ayu ; 3.09.14 o 22:27
Lubię sobie popstrykać.
coś im padło, bo ja mam tam konto i też się zalogować nie mogę
Chyba się zapchali tylu chętnych
Lubię sobie popstrykać.
Już działa.
Udało mi się założyć konto i zalogować, ale są problemy z aktywacją tego kodu.
U mnie to samo
Lubię sobie popstrykać.
Nie działa
Były: 3 Canony PS, 2 Lumixy FZ, 2 Olympusy E-System /14-54II, 40-150/, Nikon D5000 /18-105/, E-PL2, E-PL3, E-PL5 /14-42, 14-150,12-50, 40-150, 14/2.5, 20/1.7, 45/1.8, Nokia LUMIA 920, 930 GOLD, LG G4, G5,G6, G7, Huawei P30 Pro jest Huawei Mate 50 Pro
Galeria Olympusclub: http://galeria.olympusclub.pl/index.php?cat=21795