Mnie udało się pobrać 7pro z linku powyżej i dziala na razie bez rejestracji, jako trial. Może jutro wpadnie jakieś info na maila ?
Mnie udało się pobrać 7pro z linku powyżej i dziala na razie bez rejestracji, jako trial. Może jutro wpadnie jakieś info na maila ?
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
No i piszą o problemach technicznych. Jak coś będę wiedział czy to pójdzie to dam znać.
Lubię sobie popstrykać.
mi udało się dziś zalogować. Mam tam konto od 2012 kiedy to zainstalowałem sobie 6Pro jako trial. Dziś Ponownie zainstalowałem ten program z kluczem jaki widniał przy nim na stronie z moim kontem i mam chyba full wersję![]()
Dzisiaj już można się zarejestrować ale dalej z rejestracją i pobraniem programu jest problem.
Lubię sobie popstrykać.
Mi się udało, może tylko dlatego że miałem już tam konto, mam 2 licencje tak że mogłem i na swoim laptopie i na stacjonarnym wprowadzić numery i program działa na obydwu kompach.
ayu masz u mnie plusik bo przegapiłbym fajną okazję.
Znalazłem gdzie to można pobrać ale nie zapisuje mi się to na moim koncie bo jak gdyby mnie wylogowuje.
Lubię sobie popstrykać.
Napisali, że koniec promocji ze względu na awarię systemu rozdzielania licencji. Trzeba być czujnym, bo może za niedługo ruszą znowu z czymś fajnym.
Mam tam założone konto.
Pobrałem z konta (pobiera tylko acdseepro6-webinstaller-en.exe 994 KB), zainstalowałem, wpisałem kod - bangla![]()
OM-1; E-M5 II; E-M1; XZ-2; trochę słoików
Photomizer- Retro 2.0 to jak piszą: 'Wspaniała i łatwa edycja zdjęć dla miłośników retro i kreatywnych fotoamatorów"
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA