Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ale pojechaliście na tematyNa chwile zostawić samych w wątku...
Z szufladą słabo mi idzie. Dużo pracy... Dziś miałem dzień mocno jeżdżony. Kilka zdjęć z mojego zwykłego dnia na dojazdówce do offroadowego krótkiego szlaku, na którym to pokazujemy Klientom, co może samochód. W oczekiwaniu miałem chwilę na foty.
GG11 - Koleżanka z pracy, ma bardzo ciężką nogę, przytransportowała wuuuz:
GG12 - Wziuuuut!
GG13 - I po, wracamy, lubię te małutkie szczegóły
![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Uwaga Offtop!
przejrzałem sobie przed chwilą ostatnią wrzutkę... i zgadnijcie - jakie reklamy mi się wyświetlają?
Kuźwa czy jest coś o czym nie wiem? Już nawet przeglądając zdjęcia jesteśmy targetowani?![]()
Reklamy?, jakie reklamy, gdzie?
Ostatnio edytowane przez ssonic ; 28.08.14 o 22:23
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
O nie. Wygląda na Koreańczyka![]()
ok, niewazne i tak nie kumam o co chodzi![]()
ok chyba juz rozumiem... mam zainstalowanego AdblockPlusa i pewnie dlatego zadnych reklam na forum nie widze... stad mnie zdziwilo o jakich reklamach przy przegladanie wrzutki mowisz...