Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Widzieliście kiedyś film "Nic śmieszcznego"? Tam jest taka sekwencja "Kiedy wjechali na wyniosłość drogi, oczom ich ukazał się las... krzyży".
W celu zdementowania potrzeby wynajęcia drapacza (do tego wykorzystuję żonę :P) pozwalam sobie dokończyć. Zostanę chyba fanem drapaczy... chmur.![]()
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Ja zostałem w momencie, kiedy pierwszy raz przyjechałem do Frankfurtu. Dopiero na żywo można dostrzec ich prawdziwą wielkość.
Co do zdjęć, to jestem pod wrażeniem ilości drapaczy. Pięknie to wygląda z góry ale z poziomu chodnika, przytłaczają swoją wielkością.
Trzeba uważnie spoglądać w górę aby dojrzeć niebo.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No i trzeba patrzeć aby to nie spadło na łeb![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Taaaaaa..... spi..... pracuje kurde balans.....
Ale w sumie im wiekszy offtop, tym lepiej
Zgadzam się z jednym- drapacze zasłaniają kawalek nieba. W dzień na ukicy ma sie wrazenie bardzo poznego popoludnia- jedynie czasami zablakane odbicie slonca gdzies mignie na chwile.
Pozniej wstawie cos z poziomu podlogi![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Masażyk -oburacz za!!!
Na razie popijam kawe.....![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++