Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
akurat![]()
wanilia-cieszy mnie, ze zaczyna cie wciagac symetria i precyzja. oraz, ze zwracasz uwage na widoczne w nich niedoskonalosci
zapomnialem wrzucuc linki do dwoch zdjec z alternatywnej, wiec nadrabiam zaleglosci:
196.
Etiuda makrograficzna.
197.
...
oczywiscie wszelakie komentarze i uwagi mile widziane
pzdr i dzieki za wizyte.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ten samochód wygląda tak prawdziwie. A portret mi się podoba (choć pozostaję w mniejszości).![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
no tak. ja tez wliczam sie do tej mniejszosci jak widac
bylbym wdzieczny za jakiekolwiek uwagi dotyczace foty nr 197- co nie pasi, moze cos kluje w oczy, a ja nie widze, moze po prostu jest nijakie, moze ... no wlasnie, co?
a w miedzyczasie lecimy dalej z tym balaganem
dzisiaj cos nowego.... wkroczylem do ziemi swietej z boskim szkłem Zuikiem...
198
۩۩∩۩۩
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Portret dość charakterystyczny w wymowie, przedstawiający jak widać dość mocnego i bezkmpromisowego faceta. W moim odczuciu jest ok i jestem na tak. Chciałbym jedynie zapytać o zasinienia w okolicy lewej skroni i prawego czoła czy są to znamiona, pozostałości po bijatyce, czy efekt obróbki w co raczej wątpię. Sklepienie fajnie gra kolorem i kształtem w ładny spokojny rytm.
pozdrawiam Wiejo
Superowe te ostatnie i tym razem oceny równe,![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
bardzo interesująca architektura, tak w formie, jak i w kolorze![]()
Na ogół, nie wypowiadam się na temat portretów bo się na tym nie znam. Tym razem też nie. Tym bardziej, że model to typ, jakiego bym nie chciał mieć za kolegę
Natomiast sklepienie kapitalne. Pierwszy raz widzę, żeby forma była dodatkowo podkreślona kolorem. Wyobrażam sobie, że gdyby dało się szerzej, tak żeby złapać cały pierwszy łuk, to by było coś!
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dwie "ostatnie" - świetne.
Pozdrówka.