Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Pogoda się spsuła, ale zdjęcie wyszło Ci całkiem, całkiem
Rzadko ktoś pokazuje kiepską pogodę w górach. Zwykle są to takie pogodne widoki. A przecież pogoda w górach jest tak dynamiczna i to też warto uwiecznić.
Pozdrawiam, Ewa
--- Najlepszy aparat to ten, który akurat mam przy sobie ---
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Może jakieś małe E czas zacząć nosić lub komórę zamienić na lepszą i używać jak kompakta?
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
W zasadzie nie ma powodu, dla którego miałbym zacząć nosić mniejsze E. No może matryca ale jak mam to małe trzymać w palcach ...
Wydaje się, że to co mam (Samsung, Galaxy S III Mini) jest niezłe ale nadaje się tylko tam, gdzie potrzebny jest szeroki kąt. Kilka zdjęć mnie w zupełności usatysfakcjonowało
Teraz jednak z lustrzanki- autostrada w górach
![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Piękny ten ostatni widok...
Chłopacy - byście potrzymali, to byście pokochali - wiem co mówię![]()
A ja tam widzę że jak się pogoda "sp... suła" to zrobiło się bardzo fotograficznie ciekawie. Zdjęcie 1351 (ach cóż za tytuł) tylko na tej aurze zyskało. Bardzo piękny landszaft, z przyjemnością obejrzałem.
Acha i co złego to nie ja...
----
moje zdjęcia