Podsumowanie mnie rozbroiło![]()
A ujęcia z fishem pierwsza klasa![]()
Podsumowanie mnie rozbroiło![]()
A ujęcia z fishem pierwsza klasa![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Pamiętaj, łatwiej grubego (starego) ociosać, niż cienkiego (małego) pogrubasić... Wzruszająca jest Twoja historia miłości po paru dotknięciach. Masz w okolicy placówkę agentury bankowej, a w domu maski hellowinkowskie? Rozwiązanie samo ciśnie się na usta, tudzież twarz...
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Tokin - nie ma to jak kobieca empatia
Bardzo egoistycznie podeszłam do tego testowania. Skupiłam się wyłącznie na realizacji własnych pragnień i marzeń fotograficznych. Jak romans, to romans. Żadnego rachowania, porównywania itp. - pełen spontanDostałam w komplecie do Małego 12-50 mm. Używałam go jakieś 3 dni. Potem, jak już Sawa podrzucił mi swoją szklarnię, szkoda mi było tracić czas. 12-tka mnie zauroczyła. Podobnie z Samyangiem 7,5 mm. Miałam jeszcze 45-tkę ale te krótsze bardziej się wpisały w moje potrzeby.
Ten kit 12-50 nie sprawiał mi żadnych problemów ale... jak już się zobaczyło Małego w bokserkach od Calvina Kleina, to potem trudno na te zwykłe majtasy się przestawić. Sorki...
Fajnie, że są na Forum osoby takie jak epicure, czy Janko Muzykant. Dzięki nim czuję się zwolniona z obowiązku prawdziwego testowania. Cokolwiek normalnego bym napisała brzmiałoby głupio. Zupełnie nie znam się na sprzęcie, działam intuicyjnie.
Wielkie, ogromne podziękowania dla Sawy (), dzięki Niemu obcowanie z Małym było prawdziwą rozkoszą. Dotknęłam absolutu![]()
Tymczasem odwieszam Starego na kołek i zamykam się w sobie.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Ja tam nic z tego nie rozumiem...
To o aparacie czy o czlowiekach ?
?
Nie ważne chyba...
![]()
Opowieść mnie rozrzewniła. Mam podobnie z moim E-30. Kocham go i nikomu nie oddam![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Czyli jesteście bardziej wierni![]()