Nie chodzi tylko o Galerię (Już kiedyś umieściłem w "Na co się ostatnio wkurzyłeś": https://forum.olympusclub.pl/threads...t=#post1075558 post 10551.), ale i o wątki z wrzucanymi zdjęciami i nie chodzi mi o wątki takich szaraczków, jak ja![]()
Nie chodzi tylko o Galerię (Już kiedyś umieściłem w "Na co się ostatnio wkurzyłeś": https://forum.olympusclub.pl/threads...t=#post1075558 post 10551.), ale i o wątki z wrzucanymi zdjęciami i nie chodzi mi o wątki takich szaraczków, jak ja![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ale co boli? Jedyneczki, czy piąteczki? Bo jak widzę te piąteczki za zdjęcia martwego niemowlaka, to przepraszam, ale mam odruch wymiotny. No i chyba nie jest dla nikogo tajemnicą, że w galerii 80% ocen jest za nick, a 20 % za zdjęcia. Zasada Pareto działa![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Sory za OT ale z ciekawości zajrzałem do Wikipedii co to Zasada Pareto. I coś w tym co napisał @fret coś jest.
Z tymi 0 i 1 to pewnie chodzilo Mirkowi o mnie.
4 i 5 sie nie przygladalem, wiec na mysl przychodzi mi tylko Dziadek, w zwiazku z tym pewnie sie myle![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Przepraszam, a nie bierzesz pod uwagę, że komuś dane zdjęcie naprawdę może się podobać i to bardzo, na 5. Wszak gusta różne są. Nie każdy jest też jakimś ekspertem. Zdarza mi się ( i wcale nie rzadko), że spoglądam na nick po ocenie zdjęcia lub wcale. Wiadomo, że niektóre zdjęcia są tak charakterystyczne (lub seria zdjęć), że od razu wiadomo czyje.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.