Tak właśnie jedziemy przez Łódź z Tropicem i ahutta i zastanawiamy się czy zaszczycic Cię w domu swoją obecnością...![]()
Tak właśnie jedziemy przez Łódź z Tropicem i ahutta i zastanawiamy się czy zaszczycic Cię w domu swoją obecnością...![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
nie wiem co bierzesz ale dalej bierz bo dobre zdjęcia robisz.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
No nie było takiej możliwość - byłem 60 km od Łodzi
FFFFFFFOPOKI - KOFFFFFAM WAS![]()
Postanowiłem zająć się "PÓŁ I ĆWIERĆ PROFESJONALNIE", oczywiście idąc na całość MAKRO i Cash a przy okazji Carry.
Tak więc przedstawiam Wam moje wiekopomne, powalające, wzruszające, poruszające MAKRO-DZIAŁO pt. "Wędrowały dwa Michały, jeden duży drugi mały". Jako, że jakoś nie lubię normalnych ścieżek niedorozwoju tak więc sfociłem dwa chodzące robaczki na szybie samochodu od spodu, siedząc w środku noooooo i oczywiście artystyczne do B-C coby było tak coooooooooool
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 9.06.14 o 10:03
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
no no (i nawet 6 znaków)
---------- Post dodany o 11:04 ---------- Poprzedni post był o 11:03 ----------
(no no w sensie tak tak)
Te kwadratowe "szaleństwa" mi się
Pozdrawiam.
Eee.... bez frakto-filtra, słabe...![]()
![]()
Masz i się ciesz
No i od razu mały konkurs (BEZ NAGRÓD). Co to jest - czyli wybieramy najciekawszy tytuł miesiąca hihi
Zawsze mam problem aby sfocić swoją córkę. Skubana zawsze coś zrobić aby na 1/1000000000000000 przed pstryk zrobić psikusa i fik mik nie ma jej w kadrze. Ale to mi się chyba nawet PRZYPADKIEM udało
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
ad 1 - skojarzyło mi się z robalami w sianie
ad 2 - córę to jakieś UFO goniło?