Zaje..........fantastyczne i fajne w odbiorze.![]()
Zaje..........fantastyczne i fajne w odbiorze.![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Rowerek już ma, dostała na roczek i pedałuje po mieszkaniu. Podrośnie to się nią zajmę w tym temacie. Zresztą ma matkę rowerzystkę, ona też zrobi co trzeba. Na razie to mnie cieszy jej widok i ta bez przerwy ciekawa i uśmiechnięta buzia. Moje dziewczyny za niańki robią![]()
Matko Bosko
Ges huz Bak for guuudd
pozdroofka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
No ładnie ... i ktoś kto tworzy takie wizje ma czelność mnie i robtorowi imputować wąchanie czegoś podejrzanego![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
"Wkuuuuuj i wiłem" się bo mi ostatnią działkę z przed nosa zakorbiliście i potem jakieś UFO i antenki obserwowaliście a ja trzeźwy chodziłem i dla tego wszystko na Was zgoniłem. Ale zza pazuchy szczyptę wyskrobałem i znowu jakieś DICO-FOTO na haju zmontowałem, lecz że jakoś w trakcie przetrzeźwiałem to jedynie pół na pół ją ROBTO-FILTREM potraktowałem
![]()
Ale co jak co to polskie domki po lewej wychodzą ja jakieś chińskie pagody
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
musa dać plusa za CzaRmaXa wygibusa![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Zarąbiste
Ony to trzeźwy Jak Wieprz jest. To jest fractalius z PS-a
Ale zdrajca jestem![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||