Ćwiczę "zajoba" jak tylko mogę aby nie wyjść z formy
541. A tak na trochę bardziej poważnie to byłem w Żelazowej (nie)Woli i stwierdziłem, że Chopin też używał Windowsa. Nie wiem jaka to była wersja ale widać, że Windows Playera miał zainstalowanego
A. Bez "gmerania"
B. Z "gmeraniem". Dwie fotki razem
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jestem z siebie dumny - ZŁAPAŁEM ROBALA NA FOCIE HEEE
Nie widzicie go? ŚLEPOTY JEDNE!!!!! Powiększę go Wam![]()
Wiem piękny....., nie musicie mi tego mówić![]()
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Gratulacje! Prawie perfekt, głębia ostrości idealnie, tło perfekcyjnie rozmyte, ma tylko z lekka za duże okulary moja ocena pięć minus![]()
![]()
Zdjęcie okna fajne zresztą jak pozostałe Twoje zdjęcia.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Przecież nigdy nie było powiedziane gdzie się znajduje łączka pszczółki. Może akurat ona leży koło Wysowej?
![]()
---------- Post dodany o 10:49 ---------- Poprzedni post był o 10:49 ----------
Thx Kolba - ktoś mnie w końcu wziął mnie trochę na poważnie hihi![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 5.06.14 o 10:55