Na błotniakach się nie znam, ale ptaszor super.![]()
Na błotniakach się nie znam, ale ptaszor super.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
dziękuje Wam wszystkim za miłe wpisy.
tak, udało się. lecz chciałbym dorwać go jeszcze w innych pozach. teraz pogoda nie pozwoliła na siedzenie, ale może w ten łykend co będzie
, trzepoczę rzęsami, które zrobiłem z włosów od miotły
---------- Post dodany o 07:54 ---------- Poprzedni post był o 07:52 ----------
jeśli stałeś choć raz w błocie to znasz się z pewnością![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
popieram w całej rozciągłości - co dowodzi że pion bardzo dobry w takich fotach ale na pewno nie jedyny słusznyZamieszczone przez alnico
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Pięknie zapozował na 237
Świetny kadr i foto.
Pozdrawiam.
Świetnie uchwyciłeś je w locie![]()
jak ktoś pamięta moje czajki z zeszłego roku - to w tym roku pogoda zrobiła psikusa, bajorko na polu nie powstało (mało śniegu, słabe roztopy), no i czajek zabrakło. a miejscówka była świetna pod każdym względem. no i trzeba czekać do wiosny.
ale nie ma co narzekać, jak się chce to można mądrzejszą żonę od teściowej znaleźć- a czajki tym bardziej. na tegorocznej miejscówce są dość daleko, może innym razem zbliżą się. na razie 3 kadry
242.
243.
244.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Ja dziś kaczki pstrykałem. Mniej wymagający przeciwnika i tak kadrów mogę pozazdrościć
![]()
The question is, who cares?
No czajki są śliczne i już![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Świetne fotki! Czajka na 243 wygląda jak rycerz z pióropuszem na hełmie.![]()
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Czajka pięknie obfotografowana z wszystkich stron, jeszcze en face by się przydało![]()