|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zdjęcia były robione na f1.8 i na pomiarze punktowym. W ogóle nie korzystam z pomiaru matrycowego, albo centralnie ważonego.
CO do programu graficznego. Czy jest jakiś patent na skalibrowanie monitora?![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 4.04.14 o 22:09
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ale tym kalorymetrem to sprawdzisz tylko czy kolory sa cieple czy zimne![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Jeżeli użyję kolorymetru to skalibruje monitor, a używając kalorymetru zbadam jego temperaturę![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dlatego mój przyzwoity laptop z badziewnym ekranem jest na stale podpięty do przyzwoitego monitora - chociaż nie kalibrowanego.