Lubię takie czary mary![]()
Lubię takie czary mary![]()
Od tego posta zaczynam numerować zdjęcia
Jak Wam się podoba taki klimacik? Wielki Piątek, tuż po północy, czyli już Wielka Sobota... Mama pozwoliła wyjąć klopsikiA jak klopsiki to i Grapka się przypałętałą
1.
Pora coś wkleić.
Długo - weekendowy wyjazd do Międzyzdrojów dał szansę na kilka prób, testów tego co mi się w torbie z obiektywami nagromadziłoNa poczętek:
Coś do "bujania" się po plażyWeteran - 4 lata na karku, pewnie z 10 urlopów na plaży
(MZ Makro 60mm, 1:2.8 )
2.
Modne ostatnio kłódki miłosne na molo... Zadziwił mnie przekrój stylu kłódek, grawerów, dedykacji... Niezła nisza biznesowa(MZD 25mm 1:1.
3.
4.
Wszechobecne maszynki do spłukiwania kieszeni rodziców z drobnych i nie tylko(MZD 25mm 1:1.8 )
5.
Ostatnio edytowane przez MikolajN ; 4.05.14 o 20:58
Jakby ktoś nie wiedział to finał był przedwczoraj i 3 miejsce moje
6.
Próba zabawy światłem odbitym. Nadal mi nie wychodzi tak, jakbym chciałChyba pora na namiot...
7.
podoba mi się zdjęcie nr 4 (kłódki)
metalowe przedmioty są trudne do fotografowania... tańca z gwiazdami gratuluję (tańca, nie zdjęcia choć nie jest złe) Zegarek - może jednak trochę większa głębia ostrości byłaby lepsza?
Ta 60-tka Zuiko jest świetna.
Fajne foto i bardzo udane kadry.
Pozdrawiam.
Problem w tym, że przy pełnej dziurze na tym obiektywie, przy zbliżeniu, niewiele szczegółów pozostaje wyraźnych. Trzeba lekko przymknąć by coś pokazać a wtedy GO już nie jest tak duża.
Szukam czegoś co przypominało by namiot bezcieniowy ale miało by ścianki z luster, które dało by się regulować tak, by osiągać różne refleksy od światła odbitego. Znacie może jakąś nazwę na takie cudo?
---------- Post dodany o 10:58 ---------- Poprzedni post był o 10:56 ----------
DziękujęObiektyw jest ekstra - to fakt, choć i tak moim ulubieńcem jest 25mm 1:8 szczególnie za miękkie tło...
Widzę, że toen sam zegarek co wcześnie, poprzednie lepsze
No a mnie tu nie było
Ostatnie kadry mnie zaciekawiły, idę czytać od początku![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||