Co najmniej kuriozalne, ale każdy sposób (legalny) zarabiania jest dobry.... chętni się znajdą
Co najmniej kuriozalne, ale każdy sposób (legalny) zarabiania jest dobry.... chętni się znajdą
Wczoraj pomacałem sobie XT-1 w sklepie. Klepnąłem troche fotek testowych na swoją kartę. Troche zonk, bo LR nie widzi plików RAF. Jakoś udało mi sie je przekonwertować w Perfect Effects na na plik który LR widzi.
Ogólnie aparat zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Podpiętego miał zooma 18-55/2.8-4. W sztucznym oświetleniu ostrzył dość szybko i pewnie. Bardzo przyjemna, cicha praca migawki. Obsługa, jak na pierwsze trzymanie nie sprawiała problemu. Ogólnie puszka dobrze leży w ręce. Wyświetlacz jak no moje kaprawe oko, robi dobre wrażenie. Porównywalny z A7.
Ostatnio edytowane przez klikacz ; 17.03.14 o 11:26
No, no - będą ludziska "miały dylemata"
Świetne te przykłady.
Pozdrawiam.
Kasia, i jakie wrażenia z testowania?![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
czyli ten reklamowany superszybki AF w X-T1 pozostaje szybki tylko w reklamach? czy może z celnością problemy?
Jak odbierasz zdjęcia generowane przez Fuji? Łatwo się je obrabia? chodzi mi o takie bardzo subiektywne odczucia - ile trzeba włożyć w obróbkę pracy by mieć wynik zgodny z oczekiwaniami.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Fajny praktyczny test, porównanie z E-M1 i przemyślenia:
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.