Moze wyciagnij z tych ziaren kawy wiecej,nie tak ostro jak ja.Na podstaswce Twoja kawa nie ruszana,a na obrusie moja przegieta trocheZałącznik 112377
Moze wyciagnij z tych ziaren kawy wiecej,nie tak ostro jak ja.Na podstaswce Twoja kawa nie ruszana,a na obrusie moja przegieta trocheZałącznik 112377
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
No właśnie nie podoba mi się to zdjęcie bo gdzieś ostrość mi uciekła... po za tym są miejsca gdzie przebija obrus, a to nie jest fajne. Powinnam zauważyć to podczas robienia zdjęcia ale jak zwykle pstryk, pstryk, pstryk... o jest i lecę dalejBędę musiała popracować nad szczegółami i cierpliwością
![]()
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
Tak się zastanawiałam czy wrzucać tutaj to zdjęcie... i postanowiłam że TAKBo mi się podoba
110
---------- Post dodany o 12:50 ---------- Poprzedni post był o 12:47 ----------
Nad tą kawą ciągle pracuję... używam Gimpa a w zasadzie to się go uczę... jak tylko coś zmaluję to wrzucę![]()
Za późno![]()
The question is, who cares?
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
...i że dzisiaj pięt marszczyć nie będę![]()
Piękna pogoda zachęciła mnie do spaceru. Poszliśmy z M. w moje ukochane miejsca do fotografowania. Z przykrością muszę stwierdzić że jeśli chodzi o zdjęcia Troje (ja, aparat i M) to już tłum. Cóż osoba nie robiąca zdjęć, najnormalniej w świecie jest znudzona. Udało nam się spotkać tych dwoje...Nie wiem czy to był dobry pomysł ale nakarmiliśmy je gruszką ...
<br><br>Nie jest to najlepsze zdjęcie. Niestety ale słońce już zachodziło i pojawiła się taka kolorystyka - z którą nie byłam w stanie sobie poradzić podczas robienia zdjęcia... zastanawiam się czy można jakoś to naprawić...
<br>111<br><br>
![]()
Ostatnio edytowane przez tymczasowy_ ; 11.03.14 o 23:08