Twoje fotki działają na podświadomość.....Po obejrzeniu "106" musiałem zaparzyć kawę a "109" skłoniła mnie do sięgnięcia po browarek. A kysz....
Twoje fotki działają na podświadomość.....Po obejrzeniu "106" musiałem zaparzyć kawę a "109" skłoniła mnie do sięgnięcia po browarek. A kysz....
to dobrze...
---------- Post dodany o 21:30 ---------- Poprzedni post był o 21:20 ----------
choć trzeba przyznać że to takie infantylne pstryki![]()
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
Witam znowu Beato....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Co przedstawia 108?
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ponowie pytane...
Możecie mi polecić jakiś fajny sprzęt z obiektywem/ lub dodatkowo obiektyw makro??? Coś niedrogiego i przyjemnego w obsłudze... dla początkujących![]()
Bodzip mi proponuje E-PL5.
Jakieś inne propozycje...?
Wybrałbym EM-10 z kitem + 60/2.8.
Były: Olympus E-30, ZD 14-54 II, ZD 50 2, ZD 35 3.5, ZD 9-18, E-510 (dual kit)
Są: Olympus E-Pl3, 14-42IIR, Panasonic GX7, mZD 45 1.8, mZD 12-40/2,8, Panas 20/1,7II, mZD 15/8, mZD 60/2.8.
Witaj ponownie, widać coraz lepiej sobie radzisz, 106 bardzo fajna, cóż faktycznie smak na kawę mi przyszedł![]()