Ładne zdjęcia. I ładne miejsca pokazałeś. A tak z ciekawości zapytam. Jak chodziłeś po takich lasach nazbierałeś może grzybów ? Grzybiarzy spotkałeś?
Taki mokry teren chyba sprzyja rozwojowi grzybków.![]()
Ładne zdjęcia. I ładne miejsca pokazałeś. A tak z ciekawości zapytam. Jak chodziłeś po takich lasach nazbierałeś może grzybów ? Grzybiarzy spotkałeś?
Taki mokry teren chyba sprzyja rozwojowi grzybków.![]()
Z tego co wiem, to Romek ma już zapas grzybów na cały rok, po tym urlopie![]()
The question is, who cares?
Wrzutka jesienna...ostatnia panoramka najlepsza.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Bardzo mi się podoba ten motyw wody wokół drzew, pokrytej jeszcze dodatkowo kożuchem złotych liści.Uważam, że to jest niesamowicie malownicze.
Urlop się skończył![]()
Podsumowując polecam gorąco wszystkim miłośnikom przyrody, ciszy i spokoju odwiedzenie tej cudownej krainy osia. Na fotkach pokazywałem nie raz bagniste tereny ale proszę się absolutnie nie zrażać, wszystkie zdjęcia były robione "suchą stopą", z wyjątkiem jeziorka w brzezinie ale i tu okazało się że dało się podejść bez gumowców, suchy szlak znalazłem wracając do samochodu. Inna sprawa że obecny nadmiar wilgoci w lasach spowodowały dwu tygodniowe ulewy przed moim przyjazdem, normalnie tak Biebrza wygląda na wiosnę.
Polecam również jako bazę wypadową dom Piotra czyli moosa, sześć miejsc do spania i pyszne domowe obiady Tamary.
Ostatnio edytowane przez romek1967 ; 14.10.13 o 09:52
The question is: What is a Mahna Mahna?
Bardzo ładne i ciekawe zdjęcia. Zwłaszcza te latawcowe. Faktycznie jeżeli ktoś głębiej wejdzie w ten temat, to i wyniki uzyska.
Kolejny urlop dziwnym trafem spędzam nad Biebrzą. Pociągnę więc ten wątek dalej.
Na początek przedstawię Matyldę, postać znaną i lubianąW porze śniadaniowej przy Carskim Trakcie nieopodal wieży widokowej na Ławkach.
Ostatnio edytowane przez romek1967 ; 3.03.14 o 12:08
Pojeździliśmy trochę z Muminkiem i Moosem po okolicy i aż trudno uwierzyć ile osi można spotkać przy drogach.