Dzięki Piotrowi udało nam się z Muminkiem podejrzeć bobry. Piasbog pokazał nam okolice Narwi na południe od Biebrzańskiego Parku.
Dzięki Piotrowi udało nam się z Muminkiem podejrzeć bobry. Piasbog pokazał nam okolice Narwi na południe od Biebrzańskiego Parku.
The question is: What is a Mahna Mahna?
Ooo, łosieLubie
Boberki były?
Teraz widzę![]()
A osie brały opłatę za pozowanie ?
Fajne![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wyjątkowo zacytuje jedno ze zdjęć.
Przeczytałem poprzedni post z Matyldą, przeczytałem też cytowany powyżej post i nie wiem jakim cudem wyszła mi w głowie kompilacja, że nazwałeś powyższe dwa osie "Muminek" i "Moose". Z góry przepraszam Muminka i Moose'a za skojarzenie ich z prezentowanymi czujnie rozglądającymi się osiami.
Taki dzień dzisiaj. Ehosonda twierdzi, że wracam rodzinne strony, a ja, że zwierz w lesie otrzymał nicki.
Cholernie mi się podoba ostatnie łosiowe. Układ jak ze studia łosiowego fotografa rodzinnego
Zazdroszczę wyprawy.
Teraz jest nieźle. Łosina wyłazi już z borów, a że bagna martwe i zalodzone to trzyma się pogranicza lasów i koczuje po obu stronach Carskiej. Bobry jeszcze się pokazują za dnia, ale co dzień to kilka minut później. Jeszcze trochę i tylko o zmroku będzie okazja do podglądania.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Bardzo fajne foty.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO