Odnośnie popRAWki 2/2014:
Regulamin:
4. Obróbka powinna polegać na, ogólnie rzecz biorąc, retuszu zdjęcia.
A - Nie robimy montaży z innymi zdjęciami
Mimo wszystko gratuluję.
W związku z moimi ostatnio (nie dotyczy powyższej), żenującymi, głupimi, wypowiedziami daje sobie bana na miesiąc od uczestnictwa w forum. Przepraszam urażone i zniesmaczone osoby.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Autoban - piękna sprawa, ale chyba nie doczytałeś opisu zadania....
Czyżbyś nie wiedział w czym wziąłeś udział?popRAWka 2/2014
<-nasze wizje->
tu puszczamy wodze fantazji, i zachowując pierwszoplanowe elementy kadru, bądź elementy główne(nie zawsze są pierwszoplanowe) tworzymy własne wizje kadru. Jako jedyna edycja ta dopuszcza dodawanie efektów np. woda, lustro, płomień, promienie świetlne itp.
Ostatnio edytowane przez apz ; 18.02.14 o 16:23
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
W takim razie w p. A regulaminu powinno być dodane to samo w nawiasie co w p.B
4. Obróbka powinna polegać na, ogólnie rzecz biorąc, retuszu zdjęcia.
A - Nie robimy montaży z innymi zdjęciami
B - Nie przycinamy więcej niż 15-20% (nie dotyczy edycji nasze wizje)
Już kończę tę dyskusję.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 18.02.14 o 17:52
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Doczytałem się, że w poprawce "nasze wizje" można wklejać fragmenty innych zdjęć i dorysowywać różne badziewia i efekty.
Więc chciałbym wiedzieć czy dodawane fragmenty zdjęć muszą być moimi zdjęciami, czy dowolnego autora - co wg mnie jest nie w porządku.
Zaznaczam, że ja dotąd korzystałem ze swoich zdjęć w montażach....
Więc jak jest? sie pytam.![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
A moze zapytac tez mozna czy wklejajac mozna uzyc dowolnej metody juz opublikowanej czy moze to byc metoda calkiem jeszcze nieznana.Juz nie bede pytac w jakim programie to mozna zrobic i czy moze to byc jeden program czy dwa rozne.![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie